lördag 27 november 2010

Tidsoptimisten Sanna...

Stress...en hel vecka har gått! Ni anar inte hur fort det kan gå när det är mycket som ska hinnas med! Så vad har vi då hunnit göra denna snabba vecka!?

Lite småändringar i logerna, min fabulösa (trodde jag) uppdelning visade sig inte vara så bra...så nu har jag flyttat killarna till en ny loge, flickorna till kill-logen och smink/mask till tjej-logen så det blev lite av en rokad där. Men nu ska det vara på banan, så inget mer flyttande.

Vi har också julmyst till det i köket med lite ljusstakar och adventsstjärnor, vi kommer ju vara på teatern stora delar av december så då får man ta pepparkakorna och julmusten dit!

Två genomdrag av akt två, ett där det fokuserades på entré och sortier (ut och ingångar från scen) och ett där vi tog tid så vi har ett hum nu om hur lång den blir. Marianne Mörk hade också fått hennes klänning, så vi såg hur den kommer att te sig och hur den är att röra sig i. Det har också kommit lite mer rekvisita, så det närmar sig sakta en färdig föreställning. Men det saknas några stora bitar till dess, så som ljus, ljus, orkester och scenbyten, så nu är det vi backstage som måste börja repa vårt.

Och det var just detta som vi gjorde idag, tillsammans med regissör, koreografer har vi gått igenom scenbilderna scen för scen, så nu ska det bara göras igen med ensemblen och sen kan vi börja repa så att bytena ser snygga ut.

Men allt detta nästa vecka, som vi hoppas blir längre än föregående, till dess: Mysig advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar