lördag 18 december 2010

Magiskt....





Det är bara att ödmjkast bocka och inse att det blir magiskt! Men vi börjar med början av veckan...

Denna vecka har varit så inriktad på gårdagen, dagen då det första genomdragen inför publik skulle vara. Även fast alla känner till att det bara är ett rep, så höjs ribban än en gång. Vi började dock veckan ganska lugnt, i alla fall för oss tekniker. Det betyder med andra ord att vi har tid att gör sådant som annars sker efter repetitionerna. Som snickrande, uppfinna lösningar på saker som ska hända på scen men som egentligen inte går att göra, beställning av material, köpa rekvisita...you name it! Så det är alltid skönt med dagar det ges lite extra tid för detta, det sänker stressen.

Sen har vi haft programfotograferingen, en dag då man som inspicient ska arbeta snabbt, hårt och sedan se så där piffig, uppklädd och fräsch ut som man vill göra när det blir ens egen tur att bli fotograferad. Och mycket väntan blir det för ensemblen, vilket bla fördrevs med bullar i köket och, kan jag tänka mig, en hel del "ordpussel" på en viss typ av mobiltelefon. Men det blev bra och enligt ryktena fick vi ihop 2500 bilder som sedan ska kollas igenom och bli ett fantastiskt program!





Sen var det alltså dags för att ta hit lite publik. Den består bara av vänner och familj, men det är fortfarande lika spännande att se hur responsen blir. Och jag kan säga att det var full röj bakom scen under genomdraget! För någonstans vill man att det ska vara så likt en färdig föreställning som det behövs eftersom annars vet man inte vad man ska ändra/finputsa på. Men säg så här, det var första genomdraget och vi bröt inte någon gång, nästan he, he...så vi, tekniken, var nöjda, och ensemblen är ju enastående. Nu ska det putsas, repas och nötas så att det sätter sig i ryggraden på alla. Men det kommer bli så bra...eller som vi säger...MAGISKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar